У США помітили відразу три тягачі Tesla Semi

У США помітили відразу три тягачі Tesla Semi

08 вересня 2022
0

З наближенням серійного виробництва Tesla Semi, фанати Tesla повідомляють, що прототипи електричних тягачів зустрічаються все частіше. Так, нещодавно в мережі з'явилося коротке відео, записане Шоаїбом Курайші, на якому зображено три Tesla Semi. Очевидно, це передсерійні моделі.

Минулого місяця генеральний директор Tesla Ілон Маск оголосив, що Semi вийде на ринок до кінця цього року. Звичайно, спочатку виробництво буде дрібносерійним, але це вже серйозний крок уперед, оскільки спочатку Semi планували випустити ще в 2019 році, але дату старту випуску постійно переносили.

Крім того, останнім часом Tesla виклала кілька нових зображень вантажівки Semi та оголосила про пошук нових фахівців з обслуговування цих машин. Не виключено, що незабаром з'являться повідомлення про перші поставки довгоочікуваних електротягачів.

Раніше з'являлася інформація, що першою випробувати нові електровантажівки може PepsiCo. Втім, знаменита своїми напоями корпорація сподівалася отримати Tesla Semi ще наприкінці минулого року, про що було повідомлено головою компанії на 26-й конференції Організації Об’єднаних Націй зі зміни клімату (відомої як COP26). На той момент PepsiCo розмістила замовлення на сотню Semi, зараз це число могло збільшитись.

Дивна заява з боку PepsiCo не співвідносилася з планами самої Tesla. Однак і сам Ілон Маск у цьому питанні не був однозначним. На початку цього року повідомлялося, що новинки від Tesla не слід чекати раніше за 2023 рік, але тепер риторика змінилася і старт серійного виробництва Semi нібито відбудеться до кінця цього року.

Джерело: InsideEVs

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація