У США продають 20-річний Smart за 58 500 доларів

У США продають 20-річний Smart за 58 500 доларів

22 березня 2024
0

У США продають рідкісний Smart ForTwo Crossblade. Незвичайна модель є ультракомпактним спідстером, позбавленим даху, дверей та лобового скла.

Автомобіль, побудований на базі Smart City Cabrio, пішов у серію накладом лише дві тисячі примірників. Вартість незвичайного компакт-кара в американського дилера Vantage Auto можна порівняти з ціною нової BMW 5 серії в базовій комплектації - 58 500 доларів.

Незвичайний спідстер відрізняється майже повною відсутністю лобового скла та даху, місце яких зайняли невеликий козирок та каркас безпеки.

Крім того, в автомобілі відсутні двері. У подібній комплектації машину можна експлуатувати виключно у теплу суху погоду.

У рух Crossblade приводить двигун об'ємом 600 кубічних сантиметрів, віддачу якого інженери Brabus довели до 70 к.с. До «сотні» екзотичний автомобіль розганяється за 17 секунд.

З моменту виробництва цей Smart Crossblade проїхав 14 500 кілометрів. Попри такий невеликий пробіг, компакт-кар вимагає вкладень - лакофарбове покриття почало відшаровуватись, а на днищі проступила іржа.

Джерело: Мотор
Фото: Vantage Auto

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація