У США продають дуже рідкісний Mitsubishi Pajero 1997 року

У США продають дуже рідкісний Mitsubishi Pajero 1997 року

21 листопада 2022
0

У США на аукціоні Cars&Bids виставили Mitsubishi Pajero Evolution 1997 року. Особливість позашляховика полягає в тому, що він був омологований для участі у Dakar Rally.

Він вважається одним із найкрутіших серед омологованих автомобілів у світі. Від звичайного Pajero цей позашляховик можна відрізнити за ексклюзивним боді-китом з розширювачами кузова, новими бамперами, іншим капотом і великим спойлером на кормі. Також він отримав 16-дюймові колеса, захисні пластини та нову систему підвіски.

У салоні Pajero Evolution встановлені спортивні сидіння Recaro та рульове колесо Nardi. У рух його наводить 3,5-літровий двигун V6 потужністю 276 к.с. Він пов'язаний з п'ятиступінчастою «механікою» та системою повного приводу. На одометрі автомобіля зафіксовано втечу 208 989 км. Але продавець запевняє, що він не потребує ремонту та повністю на ходу.

Відомо, що з 1997 по 1999 рік було випущено 2500 примірників Mitsubishi Pajero Evolution. З них із механічною коробкою передач було лише 500 одиниць. Один із них і виставили на продаж. При цьому США така модель ніколи офіційно не продавалася. Цей позашляховик ввезли до країни нещодавно та одразу ж виставили на аукціон.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація