У США продають культовий Chevrolet Camaro без пробігу і в заводському пакуванні

У США продають культовий Chevrolet Camaro без пробігу і в заводському пакуванні

09 травня 2024
0

У США виставили на продаж Chevrolet Camaro 1985 року. Знаменитий спорткар оцінили в 100 000 доларів. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Висока ціна обумовлена тим, що цей Chevrolet Camaro третього покоління - капсула часу. На його одометрі висвічується пробіг у 18 км.

Автомобіль в ідеальному стані, а в його салоні досі збереглися заводські целофанові чохли на сидіннях та кермі. Крім того, є оригінальна квитанція на авто з ціною $16 338.

Спорткар Chevrolet Camaro знайшли в трейлері, де він простояв 23 роки (з 1985 по 2008). На момент виявлення його пробіг складав усього 6 км. Після цього автомобіль кілька разів змінював власників, проте з того часу проїхав лише 12 км.

Chevrolet Camaro належить до зарядженої модифікації IROC-Z із 5,0-літровим карбюраторним V8 потужністю 190 к.с. та 5-ступінчастою механічною КПП. Розгін до 100 км/год займає 8 секунд.

Капсула часу Chevrolet Camaro IROC-Z оснащена знімним дахом, дисковими гальмами, магнітолою, кондиціонером, електросклопідйомниками та диференціалом підвищеного тертя.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація