У США пропонують великі знижки на BMW XM

У США пропонують великі знижки на BMW XM

11 червня 2024
3

BMW продала лише 541 автомобіль XM протягом першого кварталу цього року. Зараз на цю модель запропонували значні знижки: 17 500 доларів США для лізингу і 15 000 доларів США для «прямої» покупки.

Як повідомляє Cars Direct, 3 червня BMW повідомила дилерам про ці «послабленя». Умови знижки на лізинг не уточнюються, проте знижка на покупку доступна для всіх покупців автомобілів. Також знижка у розмірі 15 000 доларів діє при укладенні угоди про фінансування BMW під 3,99% річних на термін до п'яти років.

BMW XM відомий своєю високою ціною, яка стартує від 159 995 доларів для базової версії. Версія XM Label коштує від 185 995 доларів. Офіційний веб-сайт BMW не згадує про знижки, а представник компанії відмовився коментувати стратегію ціноутворення.

Ні для кого не секрет, що XM з моменту свого дебюту викликав неоднозначну реакцію, і не лише через свій громіздкий дизайн. Це перша автономна машина від підрозділу BMW M після культового M1, і вона є найпотужнішим серійним BMW з 738 кінськими силами у версії Label. Однак він також надзвичайно важкий, маючи вагу понад три тонни завдяки плагін-гібридній силовій установці. Автомобіль може розганятися до 100 км/год за 3,6 секунди і має запас ходу на електриці 50 км.

Проте, американські покупці не поспішають з придбанням BMW XM, що відображається в низьких продажах. Продажі XM виявилися другими з кінця серед всіх моделей BMW у Північній Америці, майже дорівнюючи нішевому Z4.

Джерело: Motor1.com

Обговорення новини

Merv  

Ця модель, по дизайну, як мінімум - невдала

+1-6ВІДПОВІСТИ  
Артем Фурсенко  

Merv, Вчора бачив вживу не зайшло тільки ззаду, а так в цілому краще ніж на фото. Хоча все це суб'єктивізм

+5-2ВІДПОВІСТИ  
Merv  

Артем Фурсенко, я бачив її вночі з увімкненою підсвіткою радіатора, це просто жахіття.

+1-4ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація