У США розбили Chevrolet Corvette Z06, який ще не продається

У США розбили Chevrolet Corvette Z06, який ще не продається

30 жовтня 2022
0

Новий суперкар Chevrolet Corvette Z06 2023, що є екстремальною версією Corvette C8, вже встиг побувати в аварії. І це при тому, що постачання моделі клієнтам ще не розпочалося.

Повідомляється, що інцидент стався у Блумфілді (штат Мічиган, США). З чиєї вини сталася аварія не відомо. Судячи з фото, опублікованого в Instagram користувача zr1_m7, удар припав на бік водія. У автомобіля сильно постраждали бічні двері, пом’ято крило та деформовано заднє колесо. У салоні спрацювали подушки безпеки.

Так як постачання машин клієнтам ще не почалися, то в аварії, ймовірно, постраждав тестовий екземпляр спорткара, яким керував інженер із General Motors або сторонньої компанії. Імовірно, він не впорався з керуванням, що і призвело до ДТП.

Нагадаємо, що у рух Corvette Z06 наводить 5,5-літровий двигун V8, який працює у парі з 8-ступінчастою КПП з двома зчепленнями. Він видає 670 к.с. потужності та 623 Нм крутильного моменту. Розгін з місця до «сотні» займає 3 секунди. Спорткар може розвивати швидкість до 320 км/год, що робить його найшвидшим Corvette в історії.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація