У США розбили «перший» електричний Hummer

У США розбили «перший» електричний Hummer

21 жовтня 2022
0

Електричний пікап GMC Hummer EV Edition 1 став на конвеєр зовсім недавно. Його постачання клієнтам розпочалося у січні 2022 року. Незважаючи на це, один із екземплярів моделі вже встиг побувати в аварії та виставлений на аукціон Copart, який користується популярністю серед українців.

Судячи з лістингу, крім пошкоджень кузова у електрокара несправна ходова частина. Враховуючи той факт, що лише один задній ліхтар на цю модель коштує 4000 доларів, ремонт обійдеться дуже дорого. Але це не зупиняє шанувальників марки. На момент написання статті максимальна ставка становить 96 000 доларів. Сума дуже вагома, але вона ще не досягла резерву, встановленого продавцем.

Якщо мінімальну суму, за яку готовий віддати електричний пікап з пробігом 5008 км, продавець не розкрив, то його оціночну вартість він вказав. Вона складає 198 059 доларів. Це величезна цифра. Адже роздрібна ціна, встановлена ??виробником на цю модель, дорівнює 110 295 доларів.

Торги цим лотом закінчуються сьогодні, 20 жовтня 2022 року. Чи надійде прийнятна ставка на Hummer EV Edition 1 - покаже час. Можливо, продавцю доведеться зменшити свої апетити, щоб продати цей «биток».

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація