У США розробили інноваційні батареї для електромобілів

У США розробили інноваційні батареї для електромобілів

09 липня 2024
0

Виробник акумуляторів для електромобілів SK On підписав угоду про спільну розробку з Sakuu - першою в світі виробничою платформою для друку електродів акумуляторів.

Sakuu 3D друкує повнофункціональні батареї нестандартних форм і розмірів в повністю сухому процесі без використання розчинників. Компанія з Сан-Хосе каже, що її платформа 3D-друку Kavian може скоротити витрати на виробництво акумуляторів майже вдвічі. Нові батареї прослужать довше і їх легше переробити, ніж поточні літій-іонні батареї.

SK On, п'ятий за величиною виробник акумуляторів у світі, є одним з перших, хто співпрацює з Sakuu у розробці платформи Kavian. Зараз SK On керує двома заводами з виробництва акумуляторів для електромобілів у Комерсі, штат Джорджія. Він продовжує розширювати свою присутність у США, будуючи додаткові заводи з виробництва акумуляторів для електромобілів через спільні підприємства з Ford і Hyundai.

SK On швидко нарощує плани з виробництва акумуляторів у США - на початку цього тижня виробник акумуляторів зі штаб-квартирою в Південній Кореї підписав меморандум про взаєморозуміння з ExxonMobil щодо багаторічної угоди про закупівлю до 100 000 тон літію.

Джерело: Autogeek
Фото: Electrek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація