У США побудували ексклюзивне авто для серіалу «Венздей»

У США побудували ексклюзивне авто для серіалу «Венздей»

20 грудня 2022
0

У США з'явився автомобіль Венздей Аддамс. Похмурий катафалк створили спеціально для популярного серіалу в знаменитому американському тюнінг-ательє West Coast Customs. На YouТube-каналі майстерні з'явився відеоролик про процес будівництва авто.

У Netflix недаремно замовили авто для серіалу «Венздей» в ательє West Coast Customs. Компанія славиться не лише якістю, а й дуже швидкою роботою. Машину збудували лише за 9 днів.

За основу взяли готовий катафалк Cadillac 1950 року. Його обклеїли спеціальною плівкою, а хромовані деталі замінили білими.

У салоні з'явилися шкіряні дивани пурпурового кольору, а також спеціальні килимки та фіранки. Авто Венздей Аддамс також прикрасили візерунком у вигляді павутини, а дзеркала заднього виду виконали у вигляді крил кажанів.

Cadillac поки не з'явився в серіалі, але вже засвітився під час офіційної його прем'єри та використовується в різних промо-акціях. Враховуючи той факт, що серіал «Венздей» отримає продовження, авто має всі шанси стати кіногероєм. А поки що його планують здавати напрокат у Лос-Анджелесі, тобто прокататися на катафалку зможуть усі охочі.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація