У США знайшли покинутий цвинтар із 10 000 класичних автомобілів

У США знайшли покинутий цвинтар із 10 000 класичних автомобілів

31 серпня 2024
0

В Америці знайшли покинуте кладовище класичних автомобілів. Воно розташоване просто неба в штаті Аризона і зберігає понад десять тисяч вінтажних американських машин. Причому більшість моделей було вироблено раніше 1964 року. Величезне зібрання техніки може бути корисним компаніям, що займаються розбором і продажем деталей класичних автомобілів.

Автори відео розповіли, що значна колекція старої американської «класики» колись була сімейним бізнесом, основним товаром якого були вінтажні машини, вироблені не пізніше 1964 року.

За довгі роки колекціонери зібрали безліч автомобілів неіснуючих нині брендів. Незважаючи на те, що господарі намагалися розсортувати машини по марках, зробити це виявилося практично неможливо, з огляду на те, що зібрання налічує близько десяти тисяч екземплярів.

Серед покинутих автомобілів присутні десятки моделей, готових до реставрації. Сотням машин потрібні різні кузовні деталі перед відновленням. Інші екземпляри частково «з'їдені» іржею. При цьому більшість транспортних засобів, що зберігаються під палючим сонцем, більше ніколи не вийдуть на дороги.

Джерело: Мотор
Фото: Remote Trooper

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація