У старому гаражі  виявлено легендарний суперкар Lamborghini

У старому гаражі виявлено легендарний суперкар Lamborghini

05 жовтня 2022
0

У французькій глибинці зненацька виявлено знаменитий суперкар Lamborghini Miura 1969 року. Рідкісний колекційний автомобіль простояв у гаражі останні 20 років. Йому присвятили відео на Youtube-каналі Artcurial.

Примітно, що Lamborghini Miura не покинутий - він має власника, який піклується про нього. Він купив суперкар ще в 1975 році, проте в останні роки здоров'я і похилий вік не дозволяють йому їздити на швидкісному автомобілі.

Автомобіль відмінно зберігся і є капсулою часу з невеликим пробігом та рідною фарбою. Lamborghini Miura повністю оригінальний та не потребує ремонту. Тепер власник вважає, що настав час продати суперкар Lamborghini. Авто виставили на аукціон і планують отримати за нього від 1 до 1,4 мільйона євро.

Купе Lamborghini Miura зараз дуже цінується колекціонерами, адже модель вважається фундатором класу суперкарів. Саме завдяки їй молода італійська компанія уславилася на весь світ і змогла кинути виклик Ferrari. Загалом у 1966-1971 роках зібрано 764 Miura і серед їхніх власників були Френк Сінатра та шах Ірану.

Саме цей автомобіль належить до наймасовішої модифікації P400 S, випущеної тиражем в 338 одиниць. Середньомоторна модель оснащена 4,0-літровим V12 потужністю 370 к.с. Вона розганяється до 100 км/год за 5,5 секунди, а її максимальна швидкість становить 282 км/год.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація