У стилі Lamborghini Huracan Sterrato зробили велосипед та годинник

У стилі Lamborghini Huracan Sterrato зробили велосипед та годинник

11 грудня 2022
0

У листопаді 2022 року Lamborghini представила позашляховий Huracan Sterrato - варіант спорткара, який має стати проміжною ланкою між чистокровним купе Lamborghini Huracan та кросовером Lamborghini Urus. Останній в історії італійської марки новий автомобіль із двигуном внутрішнього згоряння буде випущено в 1499 екземплярах. Природно, для спорткара миттєво з'явилися різноманітні аксесуари в стилі моделі - включаючи найдорожчі та ексклюзивні.

Першою Huracan Sterrato переосмислив американський модний бренд RHUDE, який підготував капсульну колекцію одягу, що надихнула спорткаром. Слідом за куртками, брюками-карго, сорочками-поло, футболками, капелюхами з плоскими полями, спортивними сумками та іншими аксесуарами з'явилися велосипед та годинник у дусі нового Lamborghini. Італійський виробник високотехнологічних велосипедів 3T представив позашляховий велосипед Exploro Racemax x Huracan Sterrato.

Рама виконана з вуглепластику, передня вилка, гальма та кермо розроблені спеціально для нової моделі, так само як і шини Pirelli Cinturato Gravel M 700c. Забарвлено байк у колір Verde Gea, який поєднує в собі матово-оливковий та матово-чорний з червоними акцентами - схема відсилає до одного з представлених під час Art Basel Miami шоу-карів Lamborghini.

Швейцарська годинникова компанія Roger Dubuis, яка багато років співпрацює з італійською маркою, з нагоди прем'єри Huracan Sterrato анонсувала особливий варіант ексклюзивного хронографа Excalibur Spider Huracan Monobalancier. Годинник відрізняється чорно-оранжевим дизайном, що відсилає одночасно до багатьох сучасних моделей Lamborghini. Наклад велосипеда не обмежений, а вартість такого транспортного засобу становитиме 15 000 доларів. Ціна хронографа Roger Dubuis Excalibur Spider Huracan Monobalancier не названа, натомість відомо, що буде зроблено лише 28 екземплярів.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація