У столиці згоріли одразу чотири іномарки. Головна версія - підпал

14 червня 2013
6

Пізно вночі у дворі велетенської багатоповерхівки спалахнули одразу чотири автомобілі, а саме «Лексус», «Міні Купер», «Фольксваген» та «Деу Ланос».

За словами однієї місцевої жительки, вона бачила у вікно, як від «Лексусу» тікав невідомий чоловік. І одразу ж з’явилося полум’я.

До речі на подвір’ї майже неможливо пройти через величезну кількість запаркованих авто. Можливо комусь подібна ситуація просто остогидла, і він як для себе відновив справедливість та висловив протест.

Проте, у законодавства на це інше трактування. Зараз палія вельми активно розшукує міліція. Що ж до чотирьох багатостраждальних машин, то пожежні мало що встигли врятувати.

Джерело: Магнолия-ТВ

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Infernat  

Страхування від пожежі стає як ніколи актуальним..

ВІДПОВІСТИ  
Дмитрий  

иномарка деу ланос)

ВІДПОВІСТИ  
ДСВ  

Ланос ни за что пострадал, но хоть напоследок иномаркой назвали и в приличную компанию попал...

ВІДПОВІСТИ  
гость  

Лексус где-то 2003 года выпуска и с молдавскими номерами. Цена его как у нас стоит ланос. Но все равно жаль не винных людей.

ВІДПОВІСТИ  
Против всеХ  

Ланос жалко)

ВІДПОВІСТИ  
Александр  

насчет гаража это актуальный вопрос. хотя... у меня ближайший гараж который купить можно почти 3 км. нафига такое счастье? особенно когда в 12 ночи с работы приезжаешь. А место в паркинге стоит почти 200 тысяч гривен. у меня машина почти в 2 раза дешевле

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація