У Субару «ВіДі Стар Моторз» відбулась екскурсія для учнів 1-2 класів

09 листопада 2012
1

7 листопада для учнів 2-Г класу гімназії «Міленіум», а також дітей співробітників «ВіДі Груп» було організовано екскурсію у автомістечко на Великій Кільцевій — більше 40 дітей стали гостями дилерського центру Субару «ВіДі Стар Моторз».

Подібні екскурсії в Місто Автомобілів «ВіДі АвтоСіті» вже стали доброю традицією «ВіДі Груп» — учні1-3 класів київських шкіл неодноразово відвідували дилерські центри Тойота «ВіДі Автострада», «Лексус Київ Захід», Сітроен «ВіДі Елеганс». Цього разу захід у рамках акції «День автомобіліста з «ВіДі АвтоСіті» проходив у дилерському центрі Субару «ВіДі Стар Моторз». З перших хвилин екскурсії шоу-рум наповнився веселим дитячим сміхом та радісним гоміном.

Майбутні автомобілісти досліджували кожну з моделей Субару, представлених в шоу-румі «ВіДі Стар Моторз», побували в ролі безстрашних водіїв та щасливих пасажирів Субару, зовсім по-дорослому цікавилися відмінностями моделей, їхніми характеристиками та цінами. На всі їх питання із задоволенням відповідав директор «ВіДі Стар Моторз» Денис Пухляк. Хто як не він міг розкрити дітворі всі найцікавіші деталі, секретні функції автомобілів та цікаві факти про кожну модель, в якій могла поміститися ціла компанія другокласників!

Не менше, ніж салон, дітей вразила сервісна станція, де вони побачили, як «лікують» автомобілі Субару. Дітвора, дотримуючись техніки безпеки під наглядом техспеціаліста, розглянула діагностичну лінію, заглянула у «нутрощі» автомобілів на підйомниках і отримала відповіді на найкаверзніші питання. Поки частина хлопців дізнавалася автосекрети на сервісній станції Субару, інші хлопці брали активну участь у конкурсах на звання «Самого допитливого автолюбителя», «Самого відповідального автолюбителя», вгадували бренди і моделі популярних автомобілів, жваво відповідали на питання автовікторіни на правила дорожнього руху, вигравали смачні подарунки і з цікавістю розповідали про свої захоплення.

В кінці екскурсії задоволені й щасливі хлопці пообіцяли обов’язково повернутися в гостинний «ВіДі АвтоСіті» — вже в якості покупців вподобаних автомобілів.

Subaru «ВІДІ-Стар» Subaru «ВІДІ-Стар»

Subaru «ВІДІ-Стар» — це автомобільний центр на Великій Кільцевій, 60 відповідає всім стандартам виробника і є одним з найбільших автоцентрів Subaru в Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: InfoCar

Обговорення новини

Гость  

а нашо детям взрослые игрушки?

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація