У Tesla виникли проблеми з логістикою

У Tesla виникли проблеми з логістикою

03 жовтня 2022
0

Компанія Tesla Ілона Маска оголосила про про нижчі, ніж очікувалося, поставки електричних автомобілів у третьому кварталі через логістичні проблеми. Про це пише Reuters.

Так, за даними Refinitiv, Tesla поставила 343 830 електромобілів, що є рекордом для найдорожчого автовиробника в світі, але менше, ніж очікували аналітики. Роком раніше Tesla поставила 241 300 одиниць.

Останні поставки не досягли виробництва Tesla в 365 923 автомобілів, що є рідкістю для автовиробника, який спостерігав, як його поставки вищі або близькі до виробництва в багатьох останніх кварталах.

«Оскільки наші обсяги виробництва продовжують зростати, стає все складніше забезпечити транспортні потужності транспортних засобів за прийнятною ціною протягом цих пікових тижнів логістики», - йдеться в заяві Tesla.

Генеральний директор Tesla Ілон Маск заявив, що Tesla має «божевільну хвилю» поставок наприкінці кожного кварталу, тому що її завод у Шанхаї виготовляє автомобілі для експорту в Європу та інші країни.

Tesla знову попросила співробітників допомогти доставити «дуже велику кількість автомобілів клієнтам, які з нетерпінням чекають своїх замовлень».

У Tesla також заявили, що «стає все складніше забезпечити потужність транспортного засобу за розумну ціну».

«Економіка на периферії все ще негативно впливає на Tesla, головним чином на логістику. Але я думаю, що тут є певні проблеми. Над автомобільним сектором нависла темна хмара. І Tesla не застрахована», - сказав Reuters аналітик Wedbush Securities Ден Айвз.

Джерело: delo.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація