У Великій Британії заборонено рекламу Toyota

У Великій Британії заборонено рекламу Toyota

22 листопада 2023
1

У Великій Британії вирішили заборонити рекламу Toyota Hilux. Її вважають соціально безвідповідальною. Про це повідомляє сайт Carscoops.

У ролику Born to Roam («Народжений поневірятися») пікапи Toyota Hilux на великій швидкості мчать бездоріжжям. Саме це і не сподобалося британському Агентству зі стандартів реклами. Експерти вважають, що відео не сприяє турботі про довкілля.

На їхню думку, відео заохочує їзду бездоріжжям, яка завдає шкоди природі. Це перший випадок, коли реклама заборонена через «неекологічність».

У Toyota пояснили, що пікап Hilux створювався спеціально для найсуворіших умов і нерідко використовується фермерами або лісниками на бездоріжжі.

Крім того, представники японського концерну повідомили, що ролик знімали не в дикій природі, а на приватній території в Словенії за згодою власника землі. Також Toyota з 1997 року активно займається електрифікацією і є світовим лідером з виробництва гібридів.

Однак ці аргументи на Агентство зі стандартів реклами не подіяли - ролик і слоган Born to Roam заборонили у Великій Британії.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Tymur_S  

Хочу наживо побачити цих "експертів". Реклама ж спеціально робиться для того, щоб покупці дійсно захотіли купити це авто

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація