У Європі помітили оновлений KIA Sorento

У Європі помітили оновлений KIA Sorento

13 вересня 2022
0

Компанія KIA почала тестувати на дорогах загального користування у Європі оновлений кросовер KIA Sorento. Його продажі почнуться у 2023 році.

Наразі покупцям пропонують KIA Sorento четвертого покоління. Це покоління дебютувало у 2020 році. У 2023 році з'явиться оновлений Sorento (спочатку у Південній Кореї, а потім - у Європі).

Оновлений Sorento тестують з сильним камуфляжем і до того ж з фальшивими кузовними панелями. Тому поки що не можна щось конкретне сказати про його дизайн. Проте зрозуміло, що цей південнокорейський кросовер отримає невеликі зміни у дизайні.

Зокрема, у кросовера будуть нові фари. Їхнє компонування буде не горизонтальним, як зараз, а вертикальним. Крім того, цей кросовер отримає нову решітку радіатора та нові фари. Загалом очікується, що передня частина буде виконана приблизно в стилі KIA Telluride.

У салоні буде нова інформаційно-розважальна система з вигнутим тачскріном діагоналлю 12,3-дюйма. Такий самий тачскрин є у Telluride.

Чи відбудуться зміни в лінійці двигунів - поки що не відомо. Зараз у лінійку двигунів входять кілька силових агрегатів, залежно від ринку. Так, у США Sorento у базовій комплектації оснащується чотирициліндровим 2,5 л бензиновим двигуном потужністю 191 к.с.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація