У Японії почалися продажі оновленого кросовера Lexus UX

У Японії почалися продажі оновленого кросовера Lexus UX

08 липня 2022
0

Концерн Toyota Motor 7 липня запустила на внутрішньому японському ринку продаж оновленої версії компактного люксового кросовера. На вибір дві модифікації: UX200 та UX250h.

Нагадаємо, що новинка дебютувала у середині травня. Щодо UX колишньої генерації інженери додали в районі дверних отворів 20 додаткових точок зварювання, що підвищило жорсткість кузова на кручення і, отже, покращило відгук машини на повороти рульового колеса. Також з метою підвищення гостроти управління були надбудовані електропідсилювачі та амортизатори.

Крім того, бренд Lexus вніс корективи ексклюзивно до зарядженої версії F Sport. Її тепер у стандарті комплектують адаптивними амортизаторами AVS, що регулюються, розробленими спільно з Yamaha. Також додана розпірка між передніми підвісками та горизонтальний демпфер у задній частині кузова.

Інтер'єр отримав покращений мультимедійний комплекс із дисплеєм 8 або 12,3 дюйма залежно від комплектації. При придбанні версії F Sport можна замовити стайлінг-комплект Emotional Explorer, з яким незалежно від кольору кузова дах завжди пофарбований чорним лаком, а в інтер'єрі використані яскраво-червоні ремені безпеки, а також червоні вставки в дверях і передній панелі.

Для японського ринку з'явилося виконання UX Graceful Explorer, яке має низку стильових особливостей у зовнішньому вигляді та інтер'єрі. Зовні його можна впізнати по забарвленим у відтінок кузова розширювачами колісних арок, сріблястою радіаторною решіткою та спеціальним відшліфованим литим дискам. У салоні використовується світло-коричнева оббивка сидінь, причому у Graceful Explorer у стандартній комплектації передбачена вентиляція передніх крісел.

Модифікація UX 200 обладнана бензиновим агрегатом об'ємом 2,0 літра потужністю 168 к.с., який працює у парі з варіатором. Привід - передній. Версія 250h оснащена гібридною системою, що складається з двигуна аналогічного об'єму, електромотора та варіатора. Сукупна потужність силової установки - 181 л. Привід - передній чи повний.

Вартість Lexus UX в Японії - від 4 003 000 до 5 533 000 ієн в залежності від модифікації та комплектації (близько 30 - 41 тис. доларів).

Джерело: UAMotors

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація