У Японії представлено оновлений Mitsubishi Outlander

У Японії представлено оновлений Mitsubishi Outlander

11 грудня 2023
0

Mitsubishi оновила Outlander четвертого покоління для внутрішнього ринку. Зовні кросовер практично не змінився. З нового - лише два варіанти фарбування кузова. Японці тепер можуть обирати Mitsubishi Outlander кольору сірий металік графітового відтінку або чорний металік зі сріблястим металізованим дахом.

Усі основні зміни торкнулися комплектації. Зокрема, оновлений Outlander вже з конвеєра оснащений заднім протитуманним ліхтарем та омивачами фар. Але найбільше майбутніх власників новинки порадує можливість перенесення картинки відеоігор, кінофільмів у високій якості або даних навігаційної карти з телефона на екран мультимедійної системи. Це стало можливим завдяки конектору для гаджетів HDMI, який додали до наявних раніше USB-C та USB-A.

Комплектація Black Edition окрім глянсово-чорного зовнішнього декору наразі стандартного оснащена панорамним люком, аудіосистемою Bose, проєкційним екраном та третім рядом сидінь.

Моторна лінійка залишилася незмінною. Як і раніше, кросовер доступний з кількома бензиновими двигунами, у тому числі й електрифікованими. Залежно від версії потужність силової установки складає від 161 до 252 к.с.

Вартість оновленого Mitsubishi Outlander не озвучено.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація