У Японії стартував передпродаж «індійського» кросовера Honda WR-V

У Японії стартував передпродаж «індійського» кросовера Honda WR-V

23 грудня 2023
0

Honda оголосила в Японії прийом замовлень на кросовер WR-V. Новинка стане першою моделлю бренду, яка постачається на японський ринок із Індії.

Фактично Honda WR-V - це адартований для Японії «індійський» кросовер Elevate. Зовні вони ідентичні, але «японець» на 13 мм довше - 4325 мм. Інші розміри збігаються: ширина - 1790 мм, висота - 1650 мм, дорожній просвіт - 195 мм. Відстань між осями також однакова - 2650 мм. Об’єм багажного відділення - 458 літрів.

На вибір запропоновано три фіксовані комплектації: X, Z та Z+. В базовій версії Honda WR-V пропонує 7,0-дюймовий центральний дисплей, кондиціонер із підведенням повітря до передніх та задніх сидінь та сталеві штамповані колісні диски діаметром 16 дюймів.

За безпеку пасажирів відповідає комплекс Honda Sensing, до якого увійшли адаптивний круїз-контроль, системи автоматичного гальмування, утримання в смузі руху, автоматичного перемикання дальнього світла фар на ближнє та розпізнавання дорожніх знаків. Також у стандартній комплектації заявлено шість подушок безпеки, але за протитуманні фари доведеться доплатити.

Середня комплектація Z відрізняється 17,0-дюймовими легкосплавними колісними дисками та стандартними світлодіодними «протитуманками».

Топовій версії Z+ окрім всього вище перерахованого дісталися масивні рейлінги на даху та сріблясті молдинги у нижній частині дверей.

Двигун у всіх випадках - 1,5-літровий бензиновий потужністю 118 к.с. Максимальний крутний момент - 142 Нм. Працює він зв’язці з варіатором та переднім приводом.

У Японії «індійський» Honda WR-V коштує від 14 800 до 17 500 доларів. Постачання клієнтських автомобілів розпочнеться 24 березня 2024 року.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація