У занедбаному сараї знайшли рідкісне раритетне купе Borgward Isabella

У занедбаному сараї знайшли рідкісне раритетне купе Borgward Isabella

29 вересня 2023
0

У США у занедбаному сараї автомобільні ентузіасти виявили рідкісний раритетний Borgward Isabella. Точна дата випуску даного екземпляра моделі невідома. Але її складання здійснювалося у період із 1954 по 1962 рік.

Марка Borgward свого часу була провідною на ринку Німеччини. Вона конкурувала з BMW та Mercedes-Benz, але згодом втратила актуальність та стала історією. Незважаючи на це, автомобілі цього бренду досі цінуються серед колекціонерів. Саме цей екземпляр моделі також планують відновити.

Відомо, що забарвлена ??в чорний колір Isabella спочатку була в Європі. Там вона постраждала від пожежі і вже з обвугленим кузовом вирушила до США. Тут також автомобіль не отримав належної уваги. Його закрили у старому сараї майже на 25 років.

Borgward Isabella знаходиться в гнітючому стані. Кузов авто постраждав не лише від вогню, а й покритий іржею. Відсутня фара та дзеркало заднього виду. Салон також потребує серйозної реставрації. А ось оригінальний 1,5-літровий атмосферний двигун на 75 к.с. зберігся і підлягає відновленню.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація