Uber розпочав надавати послугу каршерінгу приватних авто

Uber розпочав надавати послугу каршерінгу приватних авто

12 червня 2023
0

Uber планує запустити піринговий сервіс спільного використання автомобілів у Північній Америці, починаючи з Торонто і Бостона, повідомила компанія на своєму продуктовому заході Go-Get у Лондоні.

Минулого року компанія запустила сервіс спільного використання автомобілів в Австралії після того, як придбала місцевий стартап Car Next Door. Сервіс, який дозволяє користувачам здавати свої автомобілі в оренду, пізніше переназвали в Uber Carshare.

Клієнти, які перебувають у містах, де працює Uber Carshare, можуть використовувати додаток для пошуку та бронювання автомобілів, які будуть доступні для оренди погодинно або на добу. Клієнти повинні повернути орендований автомобіль там, де його взяли. Uber заявив, що буде пропонувати ціни за цю послугу, однак власники матимуть право встановлювати остаточну ціну, а також визначати наявність вільних автомобілів. Пальне буде включено у вартість оренди.

Uber не поділився інформацією про те, де сервіс спільного використання автомобілів може бути запущений наступним. Але компанія визначила пріоритетними міста з високою щільністю населення та великою кількістю прилеглих районів, де для пересування може знадобитися автомобіль.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Autoblog

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація