Uber запускає новий туристичний сервіс Safari

Uber запускає новий туристичний сервіс Safari

02 жовтня 2024
0

Додаток таксі Uber вже давно вийшов за рамки своєї традиційної ролі пасажирських перевезень. Після успішних ініціатив, які включали польоти на повітряній кулі в турецькій Каппадокії та послуги водного транспорту по всій Європі, компанія оголосила про плани організовувати африканське сафарі.

Компанія Uber оголосила про запуск нового сервісу Safari, дебют якого відбудеться вже сьогодні, 2 жовтня. Ця інноваційна пропозиція має на меті надати водіям безперешкодний доступ до однієї з найвідоміших африканських розваг - і все це одним натисканням кнопки, повідомляє Uber.

Uber пропонує туристам поїхати на сафарі на таксі

Uber Safari, доступний у додатку Uber до кінця січня, є ідеальною одноденною поїздкою для людей у Кейптауні, які хочуть побачити велику п'ятірку: левів, слонів, буйволів, гепардів, носорогів.

«Uber Safari дозволяє людям забронювати та насолодитися незабутнім днем в Аквілі, де вони зможуть відчути Велику п'ятірку. Це ідеальне поєднання сучасної зручності та природної краси, і все це підтримує зусилля зі збереження дикої природи, які є життєво важливими для збереження біорізноманіття Південної Африки», - йдеться у повідомленні.

Стало відомо, що послуга передбачає трансфер з Кейптауна на брендованому автомобілі Uber Safari до відомого приватного заповідника Аквіла (Aquila Private Game Reserve). Після прибуття на гостей чекає безплатні закуски.

Після цього туристів пересадять у традиційний сафарі-автомобіль із досвідченими єгерями та польовими гідами. По завершенню сафарі мандрівники ще матимуть змогу прогулятися Аквілою, а потім їх повернуть до Кейптауна.

Деталі бронювання сафарі від Uber

Бронювання послуги стане доступним у застосунку Uber з 2 жовтня 2024 року, його можна буде оформити заздалегідь за 90 днів до туру - закриватися бронювання буде за 24 години до поїздки.

Uber Safari працюватиме у п'ятницю і суботу до кінця січня. Вартість поїздки становитиме 200 доларів, взяти в ній участь зможуть максимум четверо гостей.

Як забронювати Uber Safari:

  1. Завантажте програму Uber на свій смартфон і відкрийте програму.
  2. Виберіть піктограму «Uber Safari» на головному екрані.
  3. Прочитайте про Uber Safari, а потім виберіть вільну дату.
  4. Введіть місце посадки та висадки.
  5. Переконайтеся, що все виглядає правильно, і натисніть «Забронювати Uber Safari».
  6. Якщо вашу поїздку буде підтверджено, ви отримаєте про це електронний лист. Насолоджуйтесь!

Очікується, що кількість поїздок Uber Safari буде обмежена. Райдерам, які бажають забронювати тур, рекомендується бронювати його заздалегідь.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Uber

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація