Uklon виходить на ринок Узбекистану

Uklon виходить на ринок Узбекистану

23 червня 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Український онлайн-сервіс виклику авто Uklon оголосив про вихід на ще один ринок. Наприкінці червня 2023 року в Узбекистані Uklon запускає свій технологічний продукт - онлайн-сервіс виклику авто. Сервіс буде доступний у столиці країни, у Ташкенті.

В Узбекистані Uklon надаватиме сучасне рішення для онлайн-замовлення авто, що включає Uklon App - застосунок для пасажирів та Uklon Driver App - застосунок для водіїв. Також компанія надаватиме сервіс доставки.

Вихід на ринок Ташкенту - важливий крок у реалізації стратегії експансії української ІТ-компанії. Нагадаємо, що з травня сервіс компанії є доступним також в Азербайджані.

«У 2023 році розпочали нашу експансію в інших країни, бо впевнені, що можемо конкурувати з глобальними гравцями. Більше того, віримо що український продукт і наші цінності, дозволять зайняти вагому частку ринку в новій країні. Намагаємось ґрунтовно підходити до локалізації, що означає з повагою та розумінням ставитись до культури та традицій нової країни, водночас націлені на промоцію за кордоном нашої, української культури та сервісу», - розповів Сергій Смусь, співзасновник Uklon.

Зазначимо, Uklon - українська продуктова ІТ-компанія, розробник однойменного онлайн-сервісу виклику авто. За 13 років роботи Uklon значно розширив географічне охоплення в Україні. Сьогодні сервіс працює у 27 містах України, а мобільний застосунок Uklon завантажили понад 12 мільйонів разів.

Джерело: Uklon

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація