Uklon запустив нову функцію у застосунку - регулярні донати на допомогу ЗСУ

Uklon запустив нову функцію у застосунку - регулярні донати на допомогу ЗСУ

13 квітня 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Онлайн-сервіс виклику авто Uklon представив нову функцію у застосунку - регулярні донати для системної допомоги українській армії. Таким чином, користувачі Uklon зможуть самостійно обирати фіксовану суму донату, який буде списуватися додатково до вартості кожної поїздки на різні благодійні збори для ЗСУ.

Щоб підключити функцію благодійної допомоги, у застосунку Uklon потрібно натиснути кнопку «Донат» на головному екрані та обрати новий розділ «Регулярний донат на перемогу». Після чого вказати будь-яку комфортну суму та прив'язати банківську картку, з якої буде списуватися донат при кожному замовленні.

Як це працює:

  • Після оформлення регулярних донатів, під час кожної поїздки в Uklon додатково до вартості замовлення автоматично буде списуватися сума, яку обрав користувач при налаштуванні регулярного донату. Ознайомитися із правилами оформлення регулярних донатів можна за посиланням
  • Регулярні донати будуть спрямовані на різноманітні благодійні збори для української армії.
  • Переглянути кількість здійснених донатів можна буде в історії замовлень.
  • Скасувати регулярні донати, відредагувати суму або змінити банківську картку можна буде у будь-який час через кнопку «Донат» у застосунку Uklon.

Наразі регулярним донатом можна підтримати збір «Люті пташки» від БФ Dignitas та Uklon, у межах якого збирають на понад 1 000 ударних FPV-дронів від українських виробників.

«Нещодавно Uklon виповнилось 13 років, з яких 9 - підтримуємо українську армію. За цей час ми навчилися впроваджувати технологічні рішення та власні ресурси у системну допомогу. Тож раді представити нашу нову функцію благодійної допомоги, яка дозволить регулярно допомагати українській армії при кожній взаємодії із нашим застосунком. Наступного разу, скориставшись та оплативши поїздку в Uklon, ви зможете додатково зробити донат на збір для ЗСУ, які в свою чергу, саме зараз нищать ворога. Uklon – це вже давно більше ніж просто сервіс виклику авто, це про рух. І зараз це рух до перемоги! Тож найкращий спосіб нас привітати із 13-річчям - оформити регулярні донати і підтримати наш важливий збір спільно з БФ Dignitas на FPV ударні дрони», - розповів Сергій Смусь, операційний директор та співзасновник Uklon.

Нагадаємо, Uklon долучається до різних зборів у партнерстві з фондами, таких як збір від Повернись Живим на «Довгі руки ТрО», «Армія дронів», «BlackBox», на «Байрактари» та багато інших.

З 2014 року Uklon активно підтримує українську армію, є постійним партнером БФ «Повернись живим», а з 2022 року надає щомісячну фінансову підтримку БФ Сергія Притули.

Джерело: Uklon

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація