В Україну почали постачати сучасні турецькі електробуси

В Україну почали постачати сучасні турецькі електробуси

10 серпня 2022
0

В Україну почали постачати електричні автобуси Otokar. Турецький виробник пропонує на нашому ринку одразу дві «зелені» моделі.

Компактний Otokar e-Centro виконаний у популярному в Україні форматі маршрутки. Він досягає всього 6,6 м у довжину та розрахований на 32 сидячих і стоячих пасажирів. Його дизайн виконаний у ретро-стилі - з великими круглими фарами та широкою радіаторною решіткою.

Електромотор Otokar e-Centro оснащений двигуном потужністю 272 к. с. (200 кВт) і з величезним крутним моментом 1 200 Н.м. Акумуляторна батарея NMC ємністю 110 кВт?год забезпечує запас ходу в 200 км, а зарядити її можна лише за півтори години. Крім того, до 25% заряду можна відновити за рахунок рекуперативного гальмування.

Otokar e-Kent Articulated - великий зчленований (з «гармошкою») міський автобус завдовжки 18,75 м. Він розрахований на 99 пасажирів. У салоні - низька підлога для людей в інвалідних візках, а також встановлений кондиціонер.

Електродвигуни автобуса розвивають сумарно 557 к. с. (410 кВт). На вибір запропоновані батареї ємністю 350, 490 та 560 кВт.год.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація