Українські майстри створили для розвідників баггі із двигуном Audi

Українські майстри створили для розвідників баггі із двигуном Audi

25 січня 2023
0

ЗСУ гостро потребують легкого маневреного транспорту, який дозволяє швидко переміщатися між позиціями та виїжджати на поле бою. Ідеальними для передової є баггі. На них сконцентрували свою увагу й майстри із Вінниці.

Вони зробили перший баггі, який передадуть розвідникам Гостомельської бригади. Він призначений для перевезення особового складу, боєприпасів та інших вантажів. За словами творців, військовий позашляховик продуманий до дрібниць і може їздити будь-якою місцевістю, будь-якої погоди.

За словами Юрія Берка, який є автором проекту, силова установка, коробка передач, прилади взяли з автомобіля донора, а саме сертифікованого Audi. А ось каркас, сидіння та кермо робили самостійно. Також додали в оснащення камери, планшет та прилад нічного бачення. Він дозволить їздити з вимкненими фарами.

Волонтер Денис Романовський розповів, що цей баггі стане чудовою альтернативою пікапам. Обійшовся він у понад 400 тисяч гривень. На цьому примірнику майстри зупинятися не мають наміру і вже взяли в роботу ще кілька машин. Їх передадуть до підрозділів, де найбільш актуальним є швидкий транспорт. Про це повідомляє «Суспільне Вінниця».

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація