Українська Arkana: на скільки відсотків правда?

Українська Arkana: на скільки відсотків правда?

18 вересня 2020
15

16 вересня в Києві відбулася українська презентація Renault Arkanа. Так, формулювання «в Києві пройшла українська презентація» здається трохи дивним. Проте лише для тих, хто про цей автомобіль чує вперше. Решта ж знають про Arcana давно: її вперше показали на Московському міжнародному автосалоні ще в серпні 2018-го.

Українську презентацію хтось вже встиг назвати подією епохального масштабу. Бо «українські» Arkana збиратимуться на Запорізькому автозаводі. Відповідно, можна стверджувати про таке бажане відновлення автомобілебудування в Україні. З іншого боку, «українські» Arkana - це машинокомплекти, виготовленні на заводі «Рено Россия», що розташований в Москві, тож, можливо, про грандіозне відновлення казати поки що зарано.

То який же він, цей купеподібний кросовер із французькими коренями, виготовлений в Росії й заново зібраний в Україні? Ми намагалися максимально оперативно поділитися своїми враженням про цей автомобіль, тож сьогодні презентуємо вам повномасштабний тест-драйв. Де розбираємося із зовнішнім дизайном та інтер’єром, двигунами і варіаторами, комплектаціями та, головне, цінами. Де розповідаємо, чи зможе Arkana витримати конкуренцію із «улюбленцями» нашого ринку Renault Duster і Kia Sportage.

Ми постаралися бути для вас максимально об’єктивними. Так, завжди має бути особиста точка зору. Приміром, можна (не) сприймати Arcana, як це робить головред нашого порталу Павло Кащук на особистій сторінці у Facebook. Він просить пам’ятати, що в наповнення держбюджету саме Росії, із якою ми воюємо, йдуть гроші, які кожен із покупців віддасть за цей Renault.

Что я лично думаю об "украинской" Аркане? Стоит разделить впечатления на 3 части: -- с точки зрения политики -- с...

Опубликовано Пашей К. Кашчуком Пятница, 18 сентября 2020 г.

Можна міркувати інакше. Приміром, що робочі місця, створені на АвтоЗАЗі, а також податки, заплачені в український бюджет, роблять рішення привезти до нас Аркану виправданим і навіть бажаним.

Можна зайняти ще котрусь із позицій. Але тест-драйви Infocar.ua – це перш за все про автомобілі. Відповідно, попереду у вас – 40 інформативних (і максимально об’єктивних) хвилин про те, наскільки ж вдалим вийшов кросовер Renault Arkana.

Приємного перегляду!

Джерело: InfoCar.ua

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Shep  

1,6л 15c до 100? жесть...

+8-4ВІДПОВІСТИ  
Ser Gio  

Shep, логічно, в того ж Спортейджа 130 к.с. і він не дуже їде, а тут 114 взагалі.

+7-3ВІДПОВІСТИ  
Pluto73  

Ser Gio, 130 корейских это примерно 115-120 европейских, можете на стенде проверить. И едет спортейдж таки чуть получше, несмотря на это.

+4-2ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1
slava_sumy  

так что там в Запорожье прикручивали? укр. детали есть? 0 инфы про дизель. гарантия, межсервисный? стоимость ТО? чей мотор 1.6? механика чья?

+5-4ВІДПОВІСТИ  
slava_sumy  

хоть табличку укр. производства прикрутили?

+7-2ВІДПОВІСТИ  
Kotya.  

Паша молодец.
Смог жестко, но при этом - лаконично.
Ну может же когда хочет, зараза! :-)
А-то вечно троллизм свой включает куда попало...

+8-4ВІДПОВІСТИ  
smites  

Kotya., полностью поддерживаю позицию Паши. Кто хочет спонсировать войну, то покупайте))) я точно не буду спонсором.

+7-5ВІДПОВІСТИ  
smites  

smites, один со своим дизлайком это доказывает)

+3ВІДПОВІСТИ  
Ser Gio  

А мені цей огляд сподобався. Без зайвих спецефектів, зато все чітко і зрозуміло. Отримав ту інформацію, яку і хотів. Дякую!

+6-1ВІДПОВІСТИ  
denkrest2  

Павел, спасибо за быстро сделанный обзор, все успел охватить .

+4-1ВІДПОВІСТИ  
slava_sumy  

Из украинского там только табличка- ЗАЗ индастриз. шины bridgestone - и те из РФ. смотрю в укравто по немногу tiggo 2 продают. Почему их не производят в ЗП? это же та же форза хэтч на 85%....всё ж оборудование есть..

+1-2ВІДПОВІСТИ  
krauler  

slava_sumy, Хитрые. На одной Аркане они боьше заработают чем на 3-ох Черри Тиго. Особенно в предмаксимальных и максимальных комплектациях. Если хотите кормить Васадзе и войну. Покупайте!!!!!

+6ВІДПОВІСТИ  
Николай Ушаков  

Напомните какая цена пустой Аркані в Рашке (14 с хвостиком) , А Васадзе почем "прикрученные колеса" и шильдик отдает(17 с хвостом)? Бизнес с корейским Ланосами №2. Хоть новое что-то придумали бы, Воровитый засранец!

+5ВІДПОВІСТИ  
Fender Tremolo  

Николай Ушаков, поэтому,пусть он гуляет лесом со своими поделками.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація