Українська СТО, якій довіряють європейці: ATL - 29 років безперервного вдосконалення

Українська СТО, якій довіряють європейці: ATL - 29 років безперервного вдосконалення

06 квітня 2022
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Ремонт автомобіля важливо довіряти досвідченим та, бажано, вже перевіреним майстрам. Надійний автосервіс можна розпізнати навіть візуально - там чисто, продумано зберігання інструментів, нове обладнання.

В Україні лідерські позиції серед мережевих СТО займає ATL - майстерня, яка заявила про себе 29 років тому, а з 1998 року також працює як магазин автозапчастин.

Що потрібно знати про ATL

Це українська станція технічного обслуговування, яку приїжджають ремонтувати машини європейці. Про сильні сторони майстерні можна судити за такими цифрами:

  • Щоденне обслуговування 500+ автомобілів.
  • Співпраця з 10 тис. компаній по Україні та за межами країни.
  • 15600+ позитивних відгуків про команду у мережі.
  • 20 магазинів-сервісів та 35 роздрібних магазинів з продажу автозапчастин.

Співробітники обслуговують та проводять ремонт авто так, щоб максимально скоротити частоту сервісного обслуговування. Завдяки такому підходу клієнти повертаються, рекомендують СТО друзям та знайомим. Це, у свою чергу, допомагає команді розвиватися і розширюватися.

В яких містах працюють майстерні ATL

Станції технічного обслуговування відкриті у 15 містах: Київ, Харків, Львів, Дніпро, Миколаїв, Полтава, Черкаси, Чернігів, Хмельницький, Вінниця, Кам'янець-Подільський, Бровари, Мукачево, Мена, Лубни.

СТО суміщені з магазинами, за рахунок чого клієнтам не потрібно чекати, доки буде замовлена ??та доставлена ??необхідна запчастина для ремонту – затребувані комплектуючі в наявності на складі.

Чому українці обирають ATL

Автосервіс надає комплексні послуги – в одному місці можна виконати весь перелік необхідних робіт. Починаючи регулюванням розвал-сходження та закінчуючи заміною елементів системи кондиціювання.

Від інших сервісів ATL відрізняється таким:

  • Обслуговування будь-яких транспортних засобів. На СТО приймають американські, японські, китайські, корейські, німецькі та французькі транспортні засоби. Це можуть бути вантажні, легкові та позашляхові автомобілі. Майстри працюють з бензиновим, дизельним, гібридним транспортом та з електрокарами. Для команди сервісу немає завдань, до виконання яких фахівці не готові.
  • 29 років практичного досвіду ремонту та обслуговування транспортних засобів. У команду потрапляють лише майстри з реальним досвідом роботи та необхідним кваліфікаційним рівнем. Співробітники регулярно проходять курси підвищення кваліфікації, щоби виконувати ремонт авто останніх поколінь.
  • ATL надано офіційний статус компанії №1 з обслуговування транспортних засобів. Здобути звання допомогли численні національні нагороди та премії.
  • Підтримка наявності автозапчастин на СТО та в магазинах. Якщо це рідкісні комплектуючі, вони зберігаються на складі та доставляються до майстерні протягом 2 годин.
  • Надання акту виконаних робіт клієнтам. За підсумками роботи складається акт, у якому перераховані всі виконані роботи, використовувані запчастини та надані рекомендації щодо подальшого обслуговування автомобіля.
  • На виконані роботи надається гарантія. Період її дії - 12 місяців або 10 км пробігу (залежить від події, що відбудеться раніше).
  • Продуманий сервіс. Для зручності клієнтів на сайті передбачено особистий кабінет, де зберігається інформація про обслуговування. Клієнти в будь-який момент можуть подивитися, коли проходив останній техогляд, хто з майстрів виконував ремонт автомобіля та іншу інформацію.
  • Комфортний формат запису та швидкість обслуговування. Записатися на СТО можна через сайт (онлайн-заявки приймаються цілодобово) або через адміністратора телефоном. Запис підбирається на час, зручний для клієнта. Для очікування автомобіля облаштовані кімнати відпочинку.
  • Оснащення професійним обладнанням, що проходить щоденну перевірку, модернізується та за необхідності оновлюється.
  • Стандартні ціни для українських СТО. ATL не завищує вартість послуг, незважаючи на більш досконалий рівень роботи в порівнянні з іншими майстернями. Наприклад, повна діагностика коштує від 440 грн.
Джерело: ATL

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація