Український стартап Delfast випускає розумнішу версію потужного електровелосипеда з великим запасом ходу

Український стартап Delfast випускає розумнішу версію потужного електровелосипеда з великим запасом ходу

13 червня 2022
0

Американсько-українська компанія з виробництва електромобілів Delfast анонсувала більш інтелектуальну версію свого високошвидкісного високопродуктивного електровелосипеда Top 3.0. Top 3.0i тепер поставляється з новим бортовим комп'ютером та мобільним додатком для покращення відчуттів від водіння.

Як і більшість двоколісних транспортних засобів Delfast, Top 3.0i виглядає в стилі мотоциклів і, як і слід очікувати, не легкий - його вага становить 70 кг. Цей варіант пропонує два різні режими потужності для двигуна з обмеженою потужністю 750 Вт і максимальною максимальною швидкістю класу 2 32 км/год для їзди містом або розблокований режим бездоріжжя, що дозволяє використовувати до 5000 Вт потужності. Пікова потужність двигуна задньої маточини та максимальна швидкість 80 км/год.

Електровелосипед оснащений ременем Gates Carbon Drive та датчиком крутного моменту, що забезпечує низьку потребу в обслуговуванні та чуйну їзду. Він може похвалитися 72-вольтовим літій-іонним акумулятором ємністю 47 Ач, що забезпечує запас ходу на одному заряді до 320 км, при цьому повна дозаправка займає близько шести годин, а його момент, що крутить, становить 182 Нм крутного моменту при згладжуванні пагорбів.

Комбінація амортизаційної вилки KKE та заднього амортизатора DNM RCP-2S допомагає згладити нерівності бездоріжжя, Top 3.0i у стандартній комплектації оснащений всюдихідними мотошинами 2.75-R19, а гальмівне зусилля забезпечується гідравлічними дисковими гальмами. Їзда в темний час доби забезпечується світлодіодними фарами ближнього та далекого світла та заднім світлодіодним стоп-сигналом.

Новий бортовий комп'ютер постійно відстежує стан електровелосипеда та надсилає інформацію про стан на хмарні сервери Delfast через увімкнене з'єднання 4G, щоб служба технічної підтримки могла швидко вирішувати будь-які проблеми.

Є вбудований модуль GPS для навігації та відстеження, іммобілайзер включений для захисту від крадіжки, Bluetooth також вбудований, а показники поїздки, такі як швидкість, відстань, стан батареї та багато іншого відображаються на TFT-дисплеї в середині керма.

Delfast також представила новий мобільний додаток, який дозволяє користувачам отримувати інформацію про поїздку, занурюватися в статистику швидкості та енергоспоживання, контролювати бортові системи та стан батареї, віддалено блокувати/розблокувати та включати або відключати сигналізацію BT велосипеда, отримувати push-повідомлення, якщо припаркований електровелосипед переміщається, знайдіть Top 3.0i за допомогою функції «Знайти мій велосипед» та розблокуйте режим класу 2, щоб розкрити максимальну потужність.

«Top 3.0i - це більше, ніж електровелосипед - це інтелектуальний пристрій», - сказав засновник і генеральний директор Delfast Деніел Тонкопі.

«Наш новий бортовий комп'ютер - це мозок велосипеда - буква «i» в 3.0i означає інтелект - він надає гонщикам інформацію, яка робить поїздку безпечнішою, розумнішою і приємнішою».

Delfast Top 3.0i вже доступний для замовлення в чорному або білому кольорі за базовою ціною 6 999 доларів США. Інші кольори, бічні ящики, інші шини та багато іншого можна замовити за додаткову плату.

Джерело: UA-electro

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація