Українське ППО підсилили КАЗами на базі Isuzu

Українське ППО підсилили КАЗами на базі Isuzu

12 вересня 2024
0

Цієї весни БФ Повернись живим разом із Мережею готелів Ribas Hotels запустили проєкт «Любиш? Донать!», метою якого було підсилення української ППО за допомогою КАЗів - комплексних апаратних зв'язку, розроблених спеціально під потреби наших захисників.

В рамках проєкту вдалось придбати два таких комплекси вартістю понад 17 000 000 гривень, з яких більше 15 мільйонів зібрали завдяки ініціативі «Любиш? Донать!».

Ці КАЗи здатні пришвидшити реагування підрозділів ППО від моменту виявлення загрози до команди на її знищення з хвилин до секунд вже передані Повітряному командуванню «Південь».

«Завдяки мобільності, повній енергетичній і тепловій незалежності КАЗи здатні супроводжувати бойові підрозділи протиповітряної оборони за будь-яких обставин та погодних умов. Комплексні апаратні зв'язку приймають інформацію про небезпеку з повітря і за лічені секунди передають їм її. Це одні з головних машин дивізіонів ППО, адже без зв'язку не виконується жодна задача», - Олег Карпенко, заступник директору Фонду.

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація