Унікальний CITROEN JUMPER для аварійних служб: поєднання перевіреного шасі та спеціального обладнання

Унікальний CITROEN JUMPER для аварійних служб: поєднання перевіреного шасі та спеціального обладнання

19 травня 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Бренд CITROEN знову демонструє гнучкість для клієнтів. Підтвердженням є створення нового унікального автомобіля, що поєднує шасі-основу CITROЁN Jumper та індивідуально виконану спеціальну надбудову.

CITROEN Jumper - надійна та міцна основа для будь-яких проєктів

Автомобіль CITROEN Jumper вже чудово себе зарекомендував у світі та Україні - завдяки власній міцності та витривалості конструкції: надміцні сорти сталі для кабіни та шасі, ресорна задня підвіска з високою вантажопідйомністю, надійний та перевірений часом двигун. Адже під капотом CITROEN Jumper встановлено турбодизель 2.2 BlueHDi, що пропонує високу потужність 165 к.с. та крутний момент 370 Нм й водночас вирізняється гарною паливною економічністю. Останнього вдається досягти також і завдяки традиційній 6-ступеневій механічній трансмісії, що має розширений діапазон передавальних чисел: «силові» низькі перші передачі для початку руху навіть навантаженого автомобіля та «економічні» високі передачі для ощадливості під час руху з високою швидкістю. Познайомтесь ближче з автомобілем - у фірмовому шоу-румі моделі на офіційному сайті Бренду CITROEN в Україні.

Приклад поєднання CITROEN Jumper та ТЕХКОМПЛЕКТ: створення унікального автомобілю для аварійно-рятувальних служб

Бренд CITROEN в Україні пропонує широкі можливості переобладнання та створення унікальних автомобілів на основі CITROEN Jumper або інших моделей: автомобілі-рефрижератори, комерційні ізотермічні фургони, автомобілі швидкої медичної допомоги та інші. Одним з найкращих прикладів може бути автомобіль для аварійно-рятувальних служб, створений у партнерстві з компанією ТЕХКОМПЛЕКТ.

Основою слугує автомобіль CITROEN Jumper «шасі-кабіна» з подвійною дворядною кабіною та посадковою формулою «6+1»: тобто, водій та шість пасажирів - три людини розміщується попереду, чотири людини сідають позаду. Таким чином, автомобіль може перевозити одразу сім людей, це цілком дієздатна бригада робітників для виконання рятувально-аварійних операцій. Проте окрім людей, також потрібно й обладнання. Тому автомобіль CITROEN Jumper з переобладнанням ТЕХКОМПЛЕКТ отримав індивідуально виконаний кузов, що має сталевий каркас та зовнішню обшивку з пластику, армованого скловолокном. Всередині покриття виконано з алюмокомпозитної панелі, передбачено відсіки з полицями для перевезення інструменту та власний дизельний електрогенератор. Також облаштовані ніші для розміщення балонів з киснем, газом-бутаном, тощо. Завдяки цьому, на основі CITROEN Jumper силами спеціалістів компанії ТЕХКОМПЛЕКТ вдалось створити справжню майстерню, що допоможе під час виконання будь-яких аварійно-рятувальних робіт.

Крім того, автомобіль CITROEN Jumper пропонує широкий вибір різноманітний версій, де обов’язково знайдеться варіант під різноманітні запити клієнтів. Традиційний фургон CITROEN Jumper у кількох варіантах по довжині та висоті кузова - для перевезення різноманітних товарів та вантажів, для захисту їх від негоди та злодіїв. Вантажопасажирський фургон CITROEN Jumper - максимально універсальний автомобіль, що поєднує комфорт пасажирського салону з великим відокремленим корисним простором для вантажів. Автомобілі CITROЁN Jumper з бортовими платформами та одиночною або подвійною кабіною дозволяють перевозити людей та негабаритні вантажі. Нарешті, автомобіль CITROEN Jumper у виконанні «шасі-кабіна» дає можливість створення власної індивідуальної надбудови під будь-які специфічні запити. Дізнайтесь більше про різноманітні варіанти автомобіля - під час «онлайн» консультації від представників Бренду CITROEN

Окрім автомобілю CITROEN Jumper у різноманітних модифікація, звісно Бренд CITROEN пропонує й інші моделі: легкові та комерційні, седани та кросовери, мінівени та фургони. Причому багато автомобілів CITROEN вже знаходяться на складах в Україні, тому їх можна придбати у максимально стислі терміни - то ж обирайте автомобіль CITROEN собі до смаку завдяки функції «онлайн» складу. І не турбуйтесь про фінансування для вашого задуму, оскільки Бренд CITROEN пропонує фірмове фінансування, що дуже просте та вигідне для клієнта - переконатись у цьому можна самостійно за допомогою функції «онлайн» розрахунку кредиту на автомобіль. Тож обирайте та купуйте свій бажаний новий автомобіль CITROEN просто зараз!

Дилерська мережа Citroen Дилерська мережа Citroen

Бренд Citroen почав свою роботу на українському ринку з 1994 року та наразі знаходиться під керівництвом офіційного представництва концерну Stellantis (ex-PSA) в Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: CITROEN

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація