Унікальний електричний спорткар Hyundai потрапив у ДТП на автошоу

Унікальний електричний спорткар Hyundai потрапив у ДТП на автошоу

15 липня 2023
1

У британському Гудвуді під час Фестивалю швидкості потрапив в ефектну аварію надпотужний Hyundai RN22e. Електричний спорткар існує в одному-єдиному екземплярі. Відео ДТП опублікував у Twitter користувач ApocApollo.

У межах Фестивалю швидкості автомобілі демонструють свої можливості на автодромі Гудвуда. Електромобіль Hyundai розігнався до великої швидкості і водій не впорався з керуванням у повороті.

Hyundai RN22e злетів з траси і врізався в тюки соломи, які слугували загородженням. На відео видно, що в авто відлетіли деякі кузовні панелі. Електрокару знадобиться серйозний ремонт.

Седан Hyundai RN22e є передсерійним концепт-каром майбутнього спортивного варіанту моделі Hyundai Ioniq 6. Він оснащений силовою установкою від Kia EV6 GT - двома моторами сумарною потужністю 585 к.с. Авто здатне розігнатися до 100 км/год приблизно за 3,5 с.

У Hyundai RN22e доопрацьована ходова і встановлені збільшені гальма. Крім того, седан отримав обвіс і велике антикрило, а в салоні з'явилися спортивні крісла.

Серійний варіант RN22e можуть представити у 2024 році. Поки ж на Фестивалі швидкості презентували потужну спортивну модифікацію його побратима Hyundai Ioniq 5.

Джерело: Фокус
Фото: engandy92

Обговорення новини

Alec77  

За кермом мабуть сидів кореєць, котрий фізику в школі не вивчав.

+2-4ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація