Унікальний Ford Torino більше 30 років провів у гаражі

Унікальний Ford Torino більше 30 років провів у гаражі

07 вересня 2023
0

Ford Torino Cobra 1970 вийшов тиражем менше 8000 одиниць. Під капотом у культового маскару стояв Ford Cobra Jet V8. З конвеєра потужність 7,0-літрового бензинового двигуна V8 складала 370 к.с. На жаль, у знайденого в сараї автомобіля він неробочий.

Нинішній власник витягнув двигун ще 1990 року, одразу ж після покупки автомобіля. Ще поки Ford Torino Cobra стояв на під'їзній доріжці. Потім він відніс мотор у гараж, де зняв ще кілька деталей. З моменту останньої реєстрації 1991 року автомобіль більше жодного разу не виїжджав на дорогу. Спочатку господар планував його полагодити, але «життя взяло гору» й було вже не до цього.

Усі зняті з двигуна деталі досі лежать у багажнику. У салоні розкидані різні дрібниці, а крила повністю знято. Незважаючи на роки, в цілому маскар виглядає досить міцним, хоча в деяких місцях видно помітну іржу.

Власник досі планує зібрати свій Ford Torino Cobra. Навіть придбав кілька запчастин, але процес збирання обіцяє бути довгим. З його слів, автомобіль фактично повністю укомплектований (хоча й частинами), включаючи все необхідне для оригінального 429 Cobra Jet V8. Не виключено, що колись він ще виїде на дорогу.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація