Універсальна преміальність для європейських автомобілів

Універсальна преміальність для європейських автомобілів

08 серпня 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

У країнах Євросоюзу введення нових екологічних норм Євро-7 заплановано на 1 липня 2025 року. Однак вісім країн, серед яких Франція, Італія, Чехія, Болгарія, Угорщина, Польща, Румунія та Словаччина, закликали ЄС відмовитися від цих нових обмежень на викиди вихлопних газів. Ці вимоги вони вважають нереальними, оскільки у автовиробників може бути недостатньо фінансових ресурсів для досягнення ще однієї важливої екологічної мети ЄС - заборона продажу нових автомобілів з ДВЗ з 2035 року.

Сьогодні у країнах ЄС діють норми Євро-6, а в Україні - Євро-5. Відповідати цим екологічним нормами повинні не тільки автомобілі, які вироблені для різних ринків, а й інші супутні автомобільні продукти. Наприклад, автомобільні оливи.

Так, для європейських автомобілів, які для досягнення екологічних норм Євро-5 та Євро-6 обладнані спеціальними багатокаскадними системами нейтралізації вихлопних газів і сажовими фільтрами, компанією Liqui Moly виробляється спеціальна лінійка олив Top Tec. Склад оливи змінили - зменшили кількість сполук сірки, цинку та фосфору, а також знизили зольність. А щоб компенсувати малу кількість класичних антизадирних присадок на основі сполук з цинку, антизносний пакет доповнили органічними сполуками молібдену.

Лінійка олив Тop Tec від Liqui Moly має іменні допуски багатьох європейських виробників - Mercedes-Benz, BMW, VAG, Fiat, Peugeot, Citroen, Opel, DS та інших. Цю автомобільну оливу можна використовувати як при гарантійному обслуговуванні, так і після завершення офіційної гарантії від автовиробника - за часом або пробігом.

Флагманом лінійки Тop Tec є моторна олива Liqui Moly Top Tec 4600 5W-30, на яку до 20 серпня діє акція - знижка 20%. Ця HC-синтетична малозольна моторна олива призначена для всесезонного використання в бензинових та дизельних двигунах легкових автомобілів. Забезпечує надійний захист від зношування, зниження витрати пального та відмінне прокачування по масляній системі автомобіля. Особливість оливи в її універсальності - високі миючі та захисні властивості «працюють» з урахуванням сучасних норм екологічності.

Придбати акційний товар можна в інтернет-магазинах, на полицях гіпермаркетів та АЗК, а також у авторизованих продавців (з повним переліком точок продажу можна ознайомитись на офіційному сайті).

Джерело: Liqui Moly

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація