Універсальність, яка перевірена роками

Універсальність, яка перевірена роками

26 лютого 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Більшість автовласників рано чи пізно після купівлі нового автомобіля перестають їздити на фірмовий сервіс для заміни оливи. Вони віддають перевагу невеликим спеціалізованим сервісам через низку причин - його зручне розташування за маршрутом прямування на роботу або додому, можливість самостійного придбання оливи та інших необхідних під час її заміни витратних матеріалів, прийнятні ціни на послугу...

Для тих автомобілістів, які використовують при заміні оливи саме 5W-30, хорошим варіантом буде олива Тор Tec 4600 від LIQUI MOLY. Її універсальність застосування сподобається більшості автовласників - олива підходить для двигунів автомобілів як 90-х років уже минулого століття, так і для найсучасніших моторів Євро5 і Євро6 початку XXI століття.

Олива Тор Tec 4600 має іменні допуски багатьох європейських виробників - Mercedes Benz, BMW, VAG, Fiat, Peugeot, Citroen, Opel, DS та ін. А також рекомендовано до застосування, наприклад, такими китайськими брендами як Haval і Great Wall. Цю автомобільну оливу можна використовувати як у період гарантійного обслуговування, так і по завершенню офіційної гарантії автовиробника - за часом або за пробігом. Оливи лінійки Top Tec призначені, зокрема, для бензинових і дизельних автомобілів, які для досягнення екологічних норм Євро5 і Євро6 обладнано спеціальними багатокаскадними системами нейтралізації відпрацьованих газів і сажовими фільтрами.

Моторна олива LIQUI MOLY 4600 5W-30 є флагманом лінійки Top Tec, у період дії акції з 19.02 по 17.03.2024 на неї поширюється знижка - 20% на 5-ти літрову каністру. Це синтетичне малозольне моторне мастило призначене для всесезонного використання в бензинових і дизельних двигунах легкових автомобілів. Забезпечує надійний захист від зношування, зниження витрати пального та відмінне прокачування по масляній системі автомобіля.

Придбати акційний товар можна в інтернет-магазинах, на полицях гіпермаркетів і АЗК, а також в авторизованих продавців (з повним переліком точок продажів можна ознайомитися на офіційному сайті).

Джерело: LIQUI MOLY

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація