Унікальні суперкари Ferrari продадуть із аукціону

Унікальні суперкари Ferrari продадуть із аукціону

31 липня 2022
0

В американському Монтереї на аукціон RM Sotheby's виставили відразу два дуже рідкісні суперкари Ferrari. Сумарно за ці автомобілі планують отримати близько 10 мільйонів доларів. Деталі раритетних машин розкрили на офіційному сайті аукціонного дому.

Обидва авто відреставровані і у чудовому стані. Прототип Ferrari 365 GTB/4 Daytona 1968 оцінили приблизно в $3 мільйони. Усього випустили лише три таких купе, їх використали для випробувань та відпрацювання технологій нової моделі.

Автомобіль побудували на базі попередньої моделі Ferrari 275 GTB/4 і запозичили передню частину з круглими фарами (у серійної Daytona фари висувні), а також двигун V12 об'ємом 3,3 л, що розвиває 300 к.с.

Кабріолет Ferrari 375 America 1954 з ексклюзивним кузовом від Vignale ще рідкісніший - він існує в одному-єдиному екземплярі. Тому за нього планують виручити 6,5-7 мільйонів доларів.

Назва моделі натякає, що модель створювали для американського ринку. Усього випустили лише 12 Ferrari 375 America і всі вони унікальні та з різним дизайном - серед них немає двох однакових авто.

Суперкар був одним з найпотужніших і найшвидших авто свого часу. Його 4,5-літровий V12 потужністю 300 к.с. дозволяє розвинути 240 км/год.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація