Унікальний Bentley продадуть на благодійному аукціоні

Унікальний Bentley продадуть на благодійному аукціоні

03 серпня 2022
0

Британська компанія Bentley та благодійний фонд SagerStrong Foundation об'єднали зусилля для створення ексклюзивного кабріолета Continental GT Speed Convertible. Єдиний у своєму роді автомобіль буде продано на аукціоні, а всі отримані кошти будуть спрямовані на фінансування досліджень для боротьби з раком крові. Про це повідомляє пресслужба виробника.

Автомобіль стане пошаною спортивному репортеру Крейгу Сейджеру, відомому своїм яскравим почуттям стилю. Це знайшло відображення в дизайні кабріолету, оскільки яскравий принт натхнен курткою, в якій Крейг був на церемонії нагородження премією ESPY 2016 року, де він отримав престижну нагороду за свої досягнення.

Хоча яскравий зовнішній вигляд підходить не всім, Скотт Рейнольдс з Bentley зауважив: «Наша інтерпретація «одягу» Continental GT Speed Convertible віддає данину поваги Крейгу та його яскравому, незмінно позитивному духу, що надихає».

Автографи Крейга Сейджера прикрасять підголівники. Крім того, кузов також буде покритий підписами відомих діячів спорту, шоубізнесу та знаменитостей, включаючи Стефа Каррі, Меджика Джонсона, Дікембе Мутомбо, Джамала Андерсона, Клейтона Кершоу, Джастіна Тернера, Треа Тернера, Дейва Робертса, Фредді Фрімана. Очікується, що в майбутньому їх побільшає, оскільки автомобіль подорожуватиме країною, а на початку наступного року вирушить на благодійний аукціон. Усі кошти від продажу автомобіля будуть направлені на дослідження для боротьби з раком крові, від якого Крейг Сейджер помер у 2016 році у віці 65 років.

Continental GT Speed Convertible оснащений двигуном W12 з подвійним турбонаддувом, який розвиває 659 к.с. та 900 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 8-ступеневою коробкою з подвійним зчепленням і стандартною системою повного приводу. Силовий агрегат дозволяє розігнати кабріолет від 0 до 100 км/год за 3,6 секунди, а максимальна швидкість досягає 335 км/год.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація