Унікальний Buick Riviera майже без пробігу виставили на продаж

Унікальний Buick Riviera майже без пробігу виставили на продаж

12 липня 2022
0

Кабріолет Buick Riviera, точніше концепт кабріолета на базі однойменного купе, виготовили в 1995 році. Раніше він перебував у колекції GM Heritage. Але в серпні цього року унікальний автомобіль продадуть на аукціоні Mecum.

Кузов кабріолета пофарбований в колір Plum Purple. Схожий відтінок є в палітр донорського купе. М'який складаний верх, який замінив зрізаний дах базової «дводверки», імовірно, захований під чохлом за задніми сидіннями.

Водночас платиново-бежевий салон з оздобленням під дерево залишився недоторканим, якщо не брати до уваги унікальні елементи керування на центральній консолі. Цілком ймовірно, вони відповідають за складання/розкладання даху. Інформації про те, чи зберіг кабріолет стандартні для купе систему клімат-контролю, CD-плеєр і передні сидіння з електроприводом немає.

За деякими даними, Buick Riviera укомплектований 3,8-літровим наддувним V6 віддачею 228 к.с. і 372 Нм крутильного моменту. Працює мотор у зв'язці з чотириступеневою автоматичною коробкою передач, що передає всю його міць на передні колеса.

На одометрі автомобіля лише 4287 км, що й не дивно, адже допуску до доріг загального користування у нього немає. Скільки планують виручити за унікальний екземпляр, не уточнюється.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація