Унікальний McLaren Sabre виставили на продаж

Унікальний McLaren Sabre виставили на продаж

10 липня 2022
0

Наприкінці 2020 року британський автовиробник представив купе Sabre - автомобіль став найпотужнішим негібридним суперкаром у лінійці McLaren. Автомобіль створений фахівцями заводського підрозділу McLaren Special Operations на базі купе McLaren Senna спеціально для ринку США було зроблено лише у 15-ти екземплярах. Всі машини розкупили ще до офіційної прем'єри, але зараз знов з'явилася можливість придбати суперкар.

Кожен екземпляр Sabre оснащений бензиновим бітурбомотором V8, який видає 835 кінських сил і 800 Нм моменту і з технічної точки зору відмінностей між автомобілями немає. Але по дизайну кожен суперкар унікальний, оскільки клієнти мали можливість оформити свої машини на свій смак.

Автомобіль із порядковим номером 11, який з'явився у списку лотів аукціонного будинку Mecum, має вуглепластиковий кузов кольору Liquid Argentum із смугами відтінків Gloss VCF та Liquid Papaya.

Інтер'єр оздоблений у кольорах Volcano Orange, Carbon Black та Liquid Papaya, які доповнюють карбонові елементи. Як зазначено в описі лота, замовник побажав оформити свою машину в стилістиці концепт-кара McLaren Vision Gran Turismo, представленого ще в 2017 році.

Причини, через які господар розлучається з гіперкаром, який проїхав лише 160 кілометрів, не названо. Не озвучено й ціни, які продавець хотів би отримати за свій McLaren Sabre.

Джерело: Mecum

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація