Уряд змінив порядок держреєстрації і зняття з обліку транспортних засобів

Уряд змінив порядок держреєстрації і зняття з обліку транспортних засобів

25 червня 2024
0

Уряд привів у відповідність до Закону «Про санкції» Порядок державної реєстрації і зняття з обліку транспортних засобів. Як повідомив у Телеграм постійний представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук, відповідні зміни внесені на сьогоднішньому засіданні КМУ.

«Внесено зміни до Порядку державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів усіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів, мотоколясок, інших прирівняних до них транспортних засобів та мопедів з метою приведення його у відповідність до ЗУ «Про санкції»», - зазначив Мельничук.

За його словами, цим рішенням Кабінет Міністрів передбачив обов'язковість перевірки відомостей про осіб, які звертаються до сервісних центрів МВС за отриманням відповідних послуг, за Держреєстром санкцій.

Зокрема, визначено, що у разі встановлення факту застосування санкцій до фізичних або юридичних осіб, які звернулися за вчиненням державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку транспортних засобів (зокрема, у зв'язку з вибракуванням (списанням) транспортного засобу в цілому), уповноважена особа сервісного центру МВС відмовляє, якщо ці дії призведуть до порушення обмежень (заборон), установлених санкцією.

Джерело: Укрінформ
Фото: КМУ

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація