В аварії розбили дорогий 1000-сильний суперкар Ferrari

В аварії розбили дорогий 1000-сильний суперкар Ferrari

26 липня 2023
0

У Канаді в ДТП потрапив Ferrari SF90 Stradale. Суперкар зазнав серйозних пошкоджень і його відновлення буде дуже складним. Фото і відео з авто опублікували на сторінці supercar.fails в Instagram.

Аварія сталася в місті Келоуна в провінції Британська Колумбія. Водій Ferrari SF90 Stradale втратив контроль над суперкаром і на великій швидкості врізався в припарковані машини.

Суперкар Ferrari серйозно пошкоджено - у нього розбита передня частина, постраждали праві двері та крила. У салоні спрацювали подушки безпеки.

Ремонт карбонового кузова буде недешевим і не виключено, що суперкар не підлягає відновленню. Крім Ferrari, також постраждали ще три авто.

Водій Ferrari відбувся легкими забоями і самостійно покинув машину. Йому висунули звинувачення в небезпечній їзді та відмові від огляду на алкоголь і заарештували, але пізніше випустили під заставу.

Суперкар Ferrari SF90 Stradale - флагманська модель італійської марки. Повнопривідне купе оснащене 4,0-літровим V8 твін-турбо і трьома електромоторами загальною потужністю 1000 к.с. Воно розганяється до 100 км/год за 2,5 с і розвиває 340 км/год. Вартість авто може сягати мільйон доларів.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Supercar Fails (@supercar.fails)

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація