В Австралії жінку оштрафували за водіння «половини» автомобіля

В Австралії жінку оштрафували за водіння «половини» автомобіля

21 березня 2023
0

В Австралії оштрафували 41-річну жінку з Брайтона за те, що вона керувала «половиною» автомобіля. Про це повідомляє Ladbible.

У заяві поліції повідомляється, що офіцери були вражені, коли автомобіль проїхав повз них по Макінтайр Роуд у Саншайн Норт в суботу 18 березня.

Чорний Hyundai Palisade 2022 року випуску не мав ані лобового, ані заднього скла, а також повністю були відсутні панелі, які повинні були закривати двигун.

Відповідні знімки опублікувала у Facebook поліція штату Вікторія.

«Контрольний список перед виходом з дому: Ключі? Є. Гаманець? Є. Передня частина машини? Ні», - підписали свій пост в соцмережах співробітники правоохоронних органів.

Офіцери стверджують, що в середу 15 березня цю жінку вже було оштрафовано за несправність автомобіля і попереджено, що машина небезпечна для використання. Згодом водійка отримала ще один штраф у розмірі 740 австралійських доларів (18 тисяч гривень), за порушення попередження про серйозний дефект. Окрім цього жінка заробила собі три штрафні бали.

В Австралії існує система подвійного покарання за порушення правил дорожнього руху, що включає в себе накладення штрафів і списання балів. За цією системою, водій спочатку отримує від 12 до 13 балів на три роки, залежно від штату. Важливо врахувати, що кількість набраних штрафних балів не має перевищувати встановлений ліміт.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація