В електрокарах Tesla знайшли ще одну несправність

В електрокарах Tesla знайшли ще одну несправність

25 червня 2024
0

Tesla відома своїми інноваційними функціями, але нещодавнє оновлення програмного забезпечення призвело до проблем з однією з них - Dog Mode.

Ця функція використовує акумулятори електромобілів для підтримки комфортної температури в салоні автомобіля, поки власника немає поруч, що особливо важливо для домашніх тварин у спекотну погоду. Однак оновлення 2024.20.1 призвело до збоїв, і кілька власників Tesla повідомили, що Dog Mode більше не працює належним чином. Про це пише The Truth About Cars.

Dog Mode дає змогу підтримувати безпечну температуру в салоні автомобіля для домашніх тварин, а на інформаційно-розважальному екрані відображається повідомлення, яке інформує перехожих про те, що тварини перебувають у безпеці і їх не залишили без нагляду. Після останнього оновлення два власники зазначили, що температура в салоні стала нестабільною, і автомобілі почали надсилати сповіщення на смартфони власників, попереджаючи про можливі проблеми з функцією.

Один із власників розмістив на Reddit відповідь від служби підтримки Tesla, в якій повідомлялося, що проблема досліджується і поки не рекомендується використовувати Dog Mode до виходу виправлення. Це стало серйозним попередженням для власників, які покладаються на цю функцію, щоб забезпечити комфорт і безпеку своїх вихованців.

Dog Mode допускає деяку зміну температури, повна відмова функції може призвести до небезпечних наслідків для домашніх тварин. Tesla закликає своїх клієнтів стежити за новинами компанії, щоб не пропустити важливі оновлення, і вжити додаткових заходів для забезпечення безпеки своїх улюбленців у спекотні дні.

Джерело: NV.UA
Фото: The Truth About Cars

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація