В електромобілях Audi та Porsche знайшли небезпечний дефект

В електромобілях Audi та Porsche знайшли небезпечний дефект

11 вересня 2023
0

На електромобілях Audi E-tron GT і Porsche Taycan помітили небезпечний дефект. Він може призвести до займання акумуляторної батареї. Про це розповіли на сайті Carscoops.

Audi та Porsche найближчими місяцями відкличуть 6676 електромобілів. На моделях E-tron GT і Taycan можливий витік всередині акумуляторів. Це може спричинити появу іскор і викликати подальшу пожежу.

У Porsche заявили, що про проблему вперше стало відомо ще у 2022 році. Тоді надходили повідомлення про те, що в акумуляторних батареях деяких електромобілів Taycan є проблеми з ізоляцією. Після цього виробник став використовувати герметик Teroson.

Через деякий час схожа проблема спостерігалася на електромобілях у Європі. Виправити дефект не допомогло і використання нового герметика.

Під відкликання потраплять 4777 екземплярів Porsche Taycan 2023 модельного року. Також Audi відкликає 1899 одиниць E-tron GT і RS E-tron GT.

Дилери перевірятимуть автомобілі та перевірятимуть їх на предмет потрапляння рідини в акумуляторну батарею. Якщо тестування покаже можливість витоку, акумулятор буде замінено.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація