В Європі крадуть з вантажівок прямо на ходу

В Європі крадуть з вантажівок прямо на ходу

25 червня 2024
0

Проблема з крадіжками на європейських дорогах знову постала дуже гостро: злодії проникають у фури в русі та цуплять відтіля все цінне.

В перший місяць літа в Нідерландах вже зареєстровано два подібних інциденти, в обох випадках зловмисники зуміли на ходу перекидати з кузова перевізника у свій автомобіль велику партію товару.

Як повідомляє польський часопис 40ton.net, крадіжки сталися в двох різних частинах країни, на дорогах приблизно в 150 кілометрів одна від одної. У ніч з 6 на 7 червня, близько 2 години ночі, злодії на ходу проникли в фуру поблизу Олдзенцаля, на шосе А1, забравши вантаж із напівпричепа магістрального тягача, що прямував до Німеччини.

Другий інцидент стався в ніч з 11 на 12 червня, між 23:45 і 00:15, поблизу міста Горінхем, на автостраді A27 на північ. Також викрадено велику партію товару.

Обидва випадки разом із зверненням до свідків про допомогу оприлюднила компанія «ТТ-Експерти», що спеціалізується на розкритті транспортних злочинів. Компанії навіть вдалося знайти зачіпку щодо другої крадіжки.

Є також відео з камер спостереження зі станції Shell на автомагістралі A59, на якому видно два підозрілих на вигляд транспортних засоби. Ймовірно, ці автомобілі чекали на попередньо обраний набір, увійшли в рух відразу після його проходження, а потім поїхали за ним на перехресті автомагістралей A59 і A27. На жаль, на цьому слід закінчується, адже сама крадіжка сталася на не охопленій моніторингом території.

Джерело: 24tv.ua
Фото: PostNord Sverige

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація