В Європі стартували продажі бюджетного електромобіля BYD Dolphin

В Європі стартували продажі бюджетного електромобіля BYD Dolphin

23 червня 2023
0

В Європі надійшов у продаж бюджетний китайський електромобіль BYD Dolphin. Модель складе конкуренцію Nissan Leaf і Volkswagen ID.3. Про це розповіли на сайті Motor1.

BYD Dolphin вирізняється стильним дизайном із двоколірним кузовом. Спереду розташовані невеликі фари, з'єднані хромованим молдингом.

Задні ліхтарі об'єднані в один блок і отримали ефектну графіку. У них світлодіодні смуги переплітаються одна з одною.

Габарити BYD Dolphin:

  • довжина - 4290 мм;
  • ширина - 1770 мм;
  • висота - 1570 мм;
  • колісна база - 2700 мм.

У Європі BYD Dolphin надходить у продаж у чотирьох комплектаціях: Active, Boost, Comfort і Design. Перші дві версії оснащені акумуляторними батареями місткістю 45 кВт.год із зарядкою змінного струму потужністю 7 кВт і швидкою зарядкою постійним струмом потужністю 60 кВт.

BYD Dolphin Active оснащений електромотором потужністю 94 к.с. і може проїхати до 340 км на одному заряді. У версії Boost потужність становить уже 174 к.с., а запас ходу - 303 км.

Версії Comfort і Design поставляються з акумуляторною батареєю на 60,4 кВт.год з підтримкою швидкої зарядки потужністю 88 кВт. Запас ходу становить 426 км на одному заряді. Обидві модифікації оснащені електромотором потужністю 201 к.с.

В інтер'єрі розташований 12,3-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи, який можна використовувати як вертикально, так і горизонтально. До списку оснащення входять камери кругового огляду, круїз-контроль і набір функцій безпеки. Топова комплектація Design враховує бездротову зарядку, панорамний дах і спортивні сидіння.

Перші поставки BYD Dolphin клієнтам почнуться в четвертому кварталі 2023 року. Початкова вартість електромобіля становить 32 975 доларів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація