В Європі стартують продажі найпотужнішого у світі пікапа

В Європі стартують продажі найпотужнішого у світі пікапа

03 листопада 2023
0

Заряджений пікап Ram 1500 TRX виходить на європейський ринок. Надпотужну модель продаватимуть невеликими партіями та в особливих версіях. Про це повідомляється на офіційному сайті концерну Stellantis.

Спочатку в Європі з'явилася лімітована версія Lunar Edition, а тепер до неї приєднується Ram 1500 TRX Final Edition. Це прощальна модифікація пікапа: річ у тім, що наприкінці нинішнього року заряджену версію Ram знімуть із виробництва.

Загалом випустять тільки 4000 Ram 1500 TRX Final Edition і більшість із них, звісно ж, продадуть у Північній Америці. Такі пікапи відрізняються особливим забарвленням кузова і спеціальними 18-дюймовими дисками. У салоні з'явилися карбонові деталі і контрастна прострочка, а також встановлена табличка з VIN-номером авто.

Комплектація Ram 1500 TRX Final Edition охоплює проєкцію на лобове скло, електропривод передніх сидінь і акустику Harman Kardon з 19 динаміками. Також передбачені адаптивний круїз-контроль, системи попередження зіткнень спереду і ззаду, утримання в смузі і контролю «сліпих» зон.

Нагадаємо, що новий Ram 1500 TRX - найпотужніший бензиновий пікап у світі. Він оснащений 6,2-літровим компресорним V8 Hemi на 702 к.с. і 880 Нм, запозиченим у Dodge Challenger Hellcat.

Заряджений пікап Ram 1500 TRX здатний розігнатися до 1000 км/год за 4,5 с і подолати 1/4 милі (402 м) з місця за 12,9 с. Максимальна швидкість обмежена на 190 км/год.

До того ж, авто підготовлене до важкого бездоріжжя. У нього посилена підвіска з амортизаторами Bilstein, встановлені позашляхові шини і захист днища, а кліренс зріс до 300 мм.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація