В Італії дебютував новий Fiat Grande Panda

В Італії дебютував новий Fiat Grande Panda

12 липня 2024
0

У Турині представили новий Fiat Grande Panda. Презентацію моделі провели в день 125-річчя італійської марки. Її подробиці розкрили на сайті концерну Stellantis.

Авто кардинально відрізняється від Fiat Panda попереднього покоління. По-перше, це крос-хетч зі збільшеним кліренсом та пластиковим обвісом. По-друге, у дизайні тепер переважають грані. У авто високий капот, оригінальна піксельна оптика та штамповані написи Panda на боковинах та дверях багажника.

По-третє, модель суттєво більша за попередника. Недарма ж, Fiat Panda отримала частку Grande в назві. Платформу, до речі, запозичили у нового Citroen C3.

Розміри Fiat Grande Panda 2025:

  • довжина - 3,99 м;
  • ширина - 1,76 м;
  • висота - 1,57 м;
  • колісна база - 2,54 м.

У салоні елементи ретростилю поєднуються з сучасними 10-дюймовими дисплеями на передній панелі. За бажання можна обрати оздоблення з яскравими вставками. Об'єм багажника становить 361 л.

Як і Citroen C3, новий Fiat Grande Panda запропонують у електричній 113-сильній версії із запасом ходу 320 км та у гібридному варіанті з 1,2-літровим бензиновим турбомотором на 100 к.с. та «м'якою» 48-вольтною установкою. Гібрид коштуватиме приблизно 20 000 євро, а електрокар - 25 000 євро.

Джерело: Фокус
Фото: Stellantis

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація