В Катарі відкрився найбільший у світі парк електроавтобусів

В Катарі відкрився найбільший у світі парк електроавтобусів

04 листопада 2022
0

Нещодавно в Катарі відкрився найбільший у світі парк електроавтобусів. Ці електробуси обслуговуватимуть Чемпіонат світу з футболу. Електроавтобусний парк площею понад 400 000 квадратних метрів складається з 24 будівель та пропонує місця для 478 електробусів.

Згідно з заявою, депо Лусаїла нещодавно встановило світовий рекорд Гіннеса, як найбільше у світі депо електричних автобусів. Під час цьогорічного чемпіонату світу в Катарі це має забезпечити роботу електробусів без шкідливих викидів.

Однак Yutong не надає подробиць про технологію заряджання та постачальника. Також немає інформації про точну кількість точок заряджання. Тільки те, що міжнародна команда з експлуатації та технічного обслуговування від Yutong буде розміщена у 24 будівлях, щоб мати можливість пропонувати повний спектр перевірок, обслуговування, діагностики помилок та технічних консультацій.

Китайський виробник Yutong наприкінці 2020 року отримав замовлення на 741 електробуси, які обслуговуватимуть чемпіонат світу з футболу в Катарі, та поставив їх усі до липня 2022 року. Але наразі замовлення, мабуть, збільшилося, бо Yutong пише у своєму поточному повідомленні про 888 електробуси.

Джерело: UA-electro

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація